Evenement

3 - januari - 2015

Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace


Het startsein voor het nieuwe racejaar wordt traditioneel bij de  Nieuwjaarsrace gegeven. Niet alleen naast de baan wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk, ook op de baan is er voldoende spektakel waar vonken af vliegen.

Op zaterdag 3 januari wordt de Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace verreden. De wedstrijd vormt de tweede race van het Winter Endurance Kampioenschap. De Nieuwjaarsrace is uniek in Nederland, omdat de race deels in het donker wordt verreden.

In het Winter Endurance Kampioenschap kan elke equipe meestrijden om de wintertitel. Men hoeft niet persé de snelste auto te hebben. Wel moeten de coureurs strijden om elke seconde, om zo de zege te pakken in de eigen divisie.

De toegang tot de Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace is gratis. Bezoekers die met de auto naar Zandvoort reizen, betalen € 7,00 per auto.


Foto: Edwin Nieuwenhuis / EDFO
Foto: Edwin Nieuwenhuis / EDFO

De Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace is een eendaags-evenement. Dat betekent dat zowel de kwalificatie, als de wedstrijd op dezelfde dag worden verreden.

Het tijdschema van de Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace is bekend. Het is hieronder als PDF bestand te downloaden.

Tijdschema Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace -V2 (PDF)


Daarnaast is er een tijdschema van de testdag op 2 januari, waar ook WEK-deelnemers zich voor kunnen inschrijven via DEZE LINK

Tijdschema testdag 2 januari 2015 - V1 (PDF)


Foto: Essay Produkties
Foto: Essay Produkties


De Autosportinfo.com Nieuwjaarsrace is gratis te bezoeken. Er zijn geen speciale toegangskaarten nodig. Ook voor de hoofdtribune zijn geen kaarten nodig.

Bezoek de paddock!
Bij de gratis toegang, zit ook gratis entree tot Paddock 2 en Tango Paddock inbegrepen. Proef de sfeer in het rennerskwartier of neem een kijkje van het pitsdak. Immers zit je dan bovenop de actie die daar plaats vindt tijdens de vele pitstops.

Parkeren
Racefans die met de auto naar Circuit Park Zandvoort reizen, kunnen voor € 7,00 per auto parkeren op Parking A, nabij de hoofdtribune.


Foto: NoSpeedLimits.nl
Foto: NoSpeedLimits.nl

De eerste versie van de deelnemerslijst wordt binnenkort verwacht op deze pagina.Inschrijven voor deelnemers is mogelijk met het PDF-formulier.
Na invullen en ondertekening van het formulier, dient dit opgestuurd te worden naar menno@cpz.nl.

Entry form Winter Endurance Kampioenschap 2014-2015

Reglement Winter Endurance Kampioenschap (NL)

Reglement Winter Endurance Kampioenschap (GB)
Foto: Eddy Spitteler
Foto: Eddy Spitteler

Deelname aan het Winter Endurance Kampioenschap is mogelijk met een groot aantal racewagens. Er wordt gestreden in vier verschillende divisies.

Op deze pagina zijn de belangrijkste WEK-documenten te vinden.

Entry form Winter Endurance Kampioenschap (PDF)

Reglement Winter Endurance Kampioenschap (NL) (PDF)

Reglement Winter Endurance Kampioenschap (GB) (PDF)

Brochure Winter Endurance Kampioenschap (PDF)
Essay
Foto: Essay Produkties