Evenement

3 - februari - 2013

4 uur van Zandvoort

De 4 uur van Zandvoort vormt de derde wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap. Een divers startveld van GT en toerwagens verschijnt aan de start. Gratis toegang, parkeren € 6,00 per auto.


Met de 4 uur van Zandvoort nadert het Winter Endurance Kampioenschap zijn beslissende fase. Met hierna nog slechts 1 wedstrijd te verrijden, zullen teams en coureurs alles uit de kast moet halen om nog voldoende punten te scoren om mee te dingen om de wintertitel.

Op zondag 3 februari wordt de 4 uur van Zandvoort verreden. De wedstrijd vormt de derde race van het Winter Endurance Kampioenschap.

In het Winter Endurance Kampioenschap kan elke equipe meestrijden om de wintertitel. Men hoeft niet persé de snelste auto te hebben. Wel moeten de coureurs strijden om elke seconde, om zo de zege te pakken in de eigen divisie.

De toegang tot de 4 uur van Zandvoort is gratis. Bezoekers die met de auto naar Zandvoort reizen, betalen € 6,00 per auto.

Foto: NoSpeedLimits
Foto: NoSpeedLimits.nl


De 4 uur van Zandvoort is een eendaags-evenement. Dat betekent dat zowel de kwalificatie, als de wedstrijd op dezelfde dag worden verreden. Het volledige tijdschema is in PDF te downloaden via de volgende link.

Tijdschema 4 uur van Zandvoort (PDF)
Foto: Essay Produkties
Foto: Essay Produkties


De 4 uur van Zandvoort is gratis te bezoeken. Er zijn geen speciale toegangskaarten nodig. Ook voor de hoofdtribune zijn geen kaarten nodig.

Bezoek de paddock!
Bij de gratis toegang, zit ook gratis entree tot de Heineken en Tango Paddock inbegrepen. Proef de sfeer in het rennerskwartier of neem een kijkje van het pitsdak. Immers zit je dan bovenop de actie die daar plaats vindt tijdens de vele pitstops.

Parkeren
Racefans die met de auto naar Circuit Park Zandvoort reizen, kunnen voor € 6,00 per auto parkeren op Parking A, nabij de hoofdtribune.

Foto: NoSpeedLimits
Foto: NoSpeedLimits.nl