Evenement

8 - maart - 2014

Syntix Final 4

De grote finale van het Syntix Winter Endurance Kampioenschap wordt verreden tijdens de Syntix Final 4. Wie pakt de wintertitel in het boeiende startveld vol GT en toerwagens? Gratis toegang, parkeren € 6,00 per auto.


De Syntix Final 4 is de laatste en beslissende wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap. Op de tweede zaterdag van maart zal elk punt van belang zijn om te bepalen wie zich winterkampioen mogen kronen.

 

De wedstrijd wordt verreden op zaterdag 8 maart en vormt de laatste wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap.

 

In het Syntix Winter Endurance Kampioenschap kan elke equipe meestrijden om de wintertitel. Men hoeft niet persé de snelste auto te hebben. Wel moeten de coureurs strijden om elke seconde, om zo de zege te pakken in de eigen divisie.

 

De toegang tot de Syntix Final 4 is gratis. Bezoekers die met de auto naar Zandvoort reizen, betalen € 6,00 per auto.


Vleuten
Foto: HansBurger.nl

De Syntix Final 4 is een eendaags-evenement. Dat betekent dat zowel de kwalificatie, als de wedstrijd op dezelfde dag worden verreden. Het volledige tijdschema is in PDF te downloaden op deze pagina.

Tijdschema Syntix Final 4 (PDF)

Tijdschema testdag 7 maart
(PDF)


Vis
Foto: Johan Vis

De Syntix Final 4 is gratis te bezoeken. Er zijn geen speciale toegangskaarten nodig. Ook voor de hoofdtribune zijn geen kaarten nodig.

 

Bezoek de paddock!

Bij de gratis toegang, zit ook gratis entree tot de Heineken en Tango Paddock inbegrepen. Proef de sfeer in het rennerskwartier of neem een kijkje van het pitsdak. Immers zit je dan bovenop de actie die daar plaats vindt tijdens de vele pitstops.

 

Parkeren

Racefans die met de auto naar Circuit Park Zandvoort reizen, kunnen voor € 6,00 per auto parkeren op Parking A, nabij de hoofdtribune.
Speedpictures
Foto: Speedpictures

De eerste versie van de deelnemerslijst is nog niet gepubliceerd. Deze zal, wanneer de lijst bekend is, op deze pagina te downloaden zijn.

Inschrijven voor deelnemers is mogelijk met onderstaand PDF-formulier.
Na invullen en ondertekening van het formulier, dient dit opgestuurd te worden naar menno@cpz.nl.

Inschrijfformulier Syntix Winter Endurance Kampioenschap 2013-2014 / Zandvoort 500 (PDF)
Reglement Syntix Winter Endurance Kampioenschap 2013-2014 (PDF)
Adams
Foto: Rens Adams