Evenement

29 - maart - 2015

Zandvoort Circuit Run

De racebanden, uitremacties en brullende motoren maken plaats voor een geheel andere discipline: hardlopen. De Runners World Zandvoort Circuit Run is een sportieve en gezonde uitdaging voor jong en oud!

Gratis entree voor toeschouwers - deelnemers betalen inschrijfgeld

Runner’s World Zandvoort Circuit Run 

Bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is geen kilometer hetzelfde. Het parcours van de hoofdafstand van 12 km bestaat uit de scherpe bochten en heuvels van het spannende racecircuit, een uitdagend strandparcours langs de skyline van Zandvoort, festiviteiten en enthousiaste supporters in het centrum en een eindsprint naar de finish voor de eretribune op het circuit. De Ladies Circuit Run en Men’s Circuit Run over 5 km spelen zich volledig af op het circuit. Voor de jongste deelnemers staan er de Kids Circuit Run (4 t/m 12 jaar) op het programma.

 

Ga voor meer informatie naar www.rwcircuitrun.nl.

United Photos - Noordhollands Dagblad
Foto: United Photos - Noordhollandsdagblad.nl

Omloop van Zandvoort

Op zondag 29 maart zal, gelijktijdig met de 12.000 hardlopers van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, de Omloop van Zandvoort worden georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend fietsevenement speciaal voor recreatieve en sportieve fietsers. De start is vanuit de Pitsstraat op het circuit van Zandvoort voor de hardlopers uit, die later die ochtend van start gaan. Deelnemers mogen een ronde van 4,2 km met tijdregistratie afleggen op het circuit. Daarna voeren de routes in zuidelijke richting door het Groene Hart over 40, 80 en 120 km, waarna de finish in het sfeervolle centrum van Zandvoort plaatsvindt. Met de Omloop van Zandvoort kunnen liefhebbers zich optimaal voorbereiden op Cycling Zandvoort!

 

Voor meer informatie en inschrijven: www.lechampion.nl
LeChampion.nl
Foto: LeChampion.nl