Ticket
Pasen

21 april 2014

Paasraces

De Paasraces staan bol van spanning en spektakel. Beleef de start van het nationale raceseizoen en geniet van de strijd om elke centimeter van het beroemde asfalt van Circuit Park Zandvoort.

Stopwatch

27 april 2014

American Sunday

De American Sunday is een van de meest succesvolle thema-evenementen op Circuit Park Zandvoort, waar veel aandacht is voor alle gemotoriseerde voortuigen uit het land van de Stars & Stripes.

4 mei 2014

State of Art Historic Zandvoort Trophy

Liefhebbers van klassiekers kunnen op 3 en 4 mei volop genieten van de State of Art Historic Zandvoort Trophy. Wedstrijden met historische raceseries worden afgewisseld door demonstraties. Ook op de paddock is veel te beleven.

4 mei 2014

Great British

Tijdens de Historic Zandvoort Trophy zal een deel van de paddocks het domein vormen van Great British. Bolides en motorfietsen van Britse makelij zullen hier van dichtbij te zien zijn.

11 mei 2014

ADAC GT Masters

De ADAC GT Masters keert terug naar Zandvoort aan Zee. Bereid je voor op een indrukwekkend weekend met krachtige GT3 bolides!

Stopwatch

17 mei 2014

Cycling Zandvoort 2014

Medio mei staat Circuit Park Zandvoort geheel in het teken van Cycling Zandvoort, een bijzonder fietsevenement. Voor zowel recreatieve-wielrenners, maar ook voor families, mountainbikers en andere fietsliefhebbers is er veel te zien en veel te beleven.

25 mei 2014

JapFest

Het JapFest staat bol van spektakel met de mooiste en stoerste performance cars uit Japan en Korea. Geniet van de spannende Time Attack of neem met jouw Japanse auto deel aan de Streetlegal Sprints.

31 mei 2014

Hankook 12H Zandvoort

Voor het eerst in de geschiedenis wordt op Circuit Park Zandvoort een 12-uurs race verreden die open staat voor GTs, toerwagens en 24H Specials. Dat beloven 12 uren vol vuurwerk te worden.

Stopwatch

9 juni 2014

Pinksterraces

Met de Pinksterraces op 7 en 9 juni beleven raceliefhebbers een fantastisch raceweekend. Naast een selectie van Nederlandse kampioenschappen, omvat het raceprogramma op Circuit Park Zandvoort een internationale line-up van spectaculaire gastseries.

Stopwatch

15 juni 2014

Benelux Open Races

De Benelux Open Races verwelkomen verschillende clubrace-series op Circuit Park Zandvoort, met een hoofdrol die is weggelegd voor de pittige Volkswagen Kevers uit de VW Funcup. Gratis entree, parkeren € 10 per auto.

22 juni 2014

DNRT Racing Days II

De DNRT Racing Days II zijn de tweede ontmoeting van diverse amateur raceseries. Veel actie op de baan, waar de rijders racen belangrijker vinden dan winnen. Parkeren 6 euro.

29 juni 2014

Italia a Zandvoort

Tijdens Italia a Zandvoort maken de bezoekers kennis met de pracht en praal uit Italie. Naast een grote diversiteit aan Italiaanse bolides, is er ook volop aandacht voor eten, mode en andere lifestyle producten uit Italië.

Stopwatch

6 juli 2014

Zandvoort Masters

Bij de Zandvoort Masters strijden de snelste F3 coureurs tegen elkaar om te bepalen wie Master of F3 is. Daarnaast zijn er felle GT races van de Blancpain GT Sprint Series, GT4 European Series en BOSS GP

Stopwatch

10 augustus 2014

Nationaal Oldtimer Festival

Het Nationaal Oldtimer Festival brengt de mooiste klassiekers van verschillende fabrikanten bij elkaar. Bezoekers kunnen ook met hun eigen klassiekers vrij rijden op het circuit.

10 augustus 2014

Paddock Porsche

Op 10 augustus pakt 402automotive niet alleen uit met het Nationaal Oldtimer Festival, maar ook met een zeer fraai thema-evenement in het rennerskwartier: Paddock Porsche! Geniet van de mooiste en meest exclusieve Porsches.

17 augustus 2014

DNRT Super Race Weekend

Het DNRT organiseert voor de derde maal een weekend vol autosport op amateur- en plezierniveau. Parkeren 6 euro.

24 augustus 2014

Spettacolo Sportivo 2014

De SCARB (Stichting Club Alfa Romeo Bezitters) organiseert op 23 en 24 augustus het Spettacolo Sportivo. Naast races van de Alfa Romeo Challenge, zijn er ook vrij rijden-sessies voor Alfa-rijders.

31 augustus 2014

Historic Grand Prix

De derde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort belooft nog indrukwekkender te worden dan voorgaande jaren. Geniet van races met historische F1- en Le Mans bolides. Noteer 29, 30 en 31 augustus dus zeker in de agenda!

Stopwatch

28 september 2014

British Race Festival

Het British Race Festival keert terug op Circuit Park Zandvoort. Tijdens het populaire event komen de mooiste Britse bolides bijeen.

12 oktober 2014

DNRT Finales

Ook binnen het DNRT is oktober de maand waarin gestreden wordt om de laatste punten van de diverse plezierkampioenschappen. Drie volle racedagen staan op het programma met verschillende raceklassen, waaronder de Saker Sportscar seizoensfinale. Parkeren € 6.

19 oktober 2014

Formido Finaleraces

De Formido Finaleraces (18 & 19 oktober) vormen het slotstuk van het nationale autosportseizoen, waarbij om de laatste punten gestreden zal worden in zowel Nederlandse als buitenlandse kampioenschappen.

Stopwatch