Ticket
Final4

4 april 2015

Paasraces

Het raceseizoen gaat officieel van start tijdens de Paasraces met een interessante line-up van raceseries, waaronder de Supercar Challenge en de Clio Cup Benelux.

Stopwatch

18 april 2015

Stormloop

De Stormloop biedt een sportieve uitdaging voor iedereen die op een avontuurlijke wijze graag actief is. Tijdens deze obstacle run zullen de deelnemers een speciaal parcours met hindernissen moeten trotseren. Wie haalt de finish?

19 april 2015

American Sunday

De American Sunday is een van de meest succesvolle thema-evenementen op Circuit Park Zandvoort, waar veel aandacht is voor alle gemotoriseerde voortuigen uit het land van de Stars & Stripes.

3 mei 2015

State of Art Historic Zandvoort Trophy

Liefhebbers van klassiekers kunnen op 2 en 3 mei volop genieten van de State of Art Historic Zandvoort Trophy. Wedstrijden met historische raceseries worden afgewisseld door demonstraties. Ook op de paddock is veel te beleven.

10 mei 2015

JapFest

Het JapFest staat bol van spektakel met de mooiste en stoerste performance cars uit Japan en Korea. Geniet van de spannende Time Attack of neem met jouw Japanse auto deel aan de Streetlegal Sprints.

24 mei 2015

Pinksterraces

De Pinksterraces verwelkomen traditioneel een sterke line-up van verschillende raceseries uit de Benelux en daarbuiten, met als hoofdact de stoere GT4 European Series.

29 mei 2015

Hankook 12H Zandvoort

Na het succes van 2014 wordt op Circuit Park Zandvoort voor de tweede maal een 12-uurs race verreden die open staat voor GTs, toerwagens en 24H Specials. Dat beloven 12 uren vol vuurwerk te worden.

7 juni 2015

Benelux Open Races

Verschillene autosportseries uit de BeNeLux zone maken hun opwachting bij de Benelux Open Race, met een hoofdrol voor de VW Fun Cup Gratis entree, parkeren € 10 per auto.

13 juni 2015

Cycling Zandvoort

Medio juni staat Circuit Park Zandvoort geheel in het teken van Cycling Zandvoort, een bijzonder fietsevenement. Voor zowel recreatieve-wielrenners, maar ook voor families, mountainbikers en andere fietsliefhebbers is er veel te zien en veel te beleven.

21 juni 2015

BRSCC EuroFest

De Britse raceorganisatie BRSCC maakt de overstap over naar het Europese vasteland voor het spectaculaire BRSCC EuroFest. Geniet van diverse Caterham-merkenraces en andere clubraces.

28 juni 2015

Italia a Zandvoort

Als er een evenement in Nederland is, dat de harten van Italië-liefhebbers sneller laat slaan, dan is dat wel Italia a Zandvoort. Het jaarlijke thema evenement wordt in 2015 op 28 juni georganiseerd. Mamma mia!

12 juli 2015

DTM

Voor het 15e jaar op rij is de DTM te gast op Circuit Park Zandvoort. Tijdens de jubileum editie wordt het publiek getrakteerd op maar liefst twee DTM races! Ook het bijprogramma is ijzersterk.

2 augustus 2015

Great British

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival zal een deel van de paddocks het domein vormen van Great British. Bolides en motorfietsen van Britse makelij zullen hier van dichtbij te zien zijn.

2 augustus 2015

Nationaal Oldtimer Festival

Het Nationaal Oldtimer Festival brengt de mooiste klassiekers van verschillende fabrikanten bij elkaar. Bezoekers kunnen ook met hun eigen klassiekers vrij rijden op het circuit.

2 augustus 2015

Paddock Porsche

Op 2 augustus pakt 402automotive niet alleen uit met het Nationaal Oldtimer Festival, maar ook met een zeer fraai thema-evenement in het rennerskwartier: Paddock Porsche! Geniet van de mooiste en meest exclusieve Porsches.

30 augustus 2015

Historic Grand Prix

De vierde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort belooft nog indrukwekkender te worden dan voorgaande jaren. Geniet van races met historische F1- en Le Mans bolides. Noteer 28, 29 en 30 augustus dus zeker in de agenda!

Stopwatch

20 september 2015

Zandvoort Masters Weekend

Een weekend waar de beste Formule 3 coureurs in actie komen, maar ook volop supercar en GT-spektakel te beleven valt met de ADAC GT Masters! Een rijkelijk gevuld autosportprogramma sluit de maand september wervelend af.

4 oktober 2015

British Race Festival

Het British Race Festival keert definitief terug op Circuit Park Zandvoort. Tijdens het populaire event komen de mooiste Britse bolides bijeen.

11 oktober 2015

Finaleraces

Beleef de spannende finale van het raceseizoen, waar de kampioenen in o.a. de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en Truckrace Battle gekroond zullen worden en volop gestreden wordt om de laatste punten.

1 november 2015

Bimmer World

Tijdens Bimmer World staat er een van de meest sportieve merken van Duitsland centraal: BMW. Verschillende modellen van deze fabrikant zullen tijdens dit speciale thema evenement te zien zijn en in actie komen op het circuit.

21 november 2015

Zandvoort 500

Op zaterdag 21 november gaat het populaire Winter Endurance Kampioenschap weer van start met de Zandvoort 500. De wedstrijd staat open voor GT, touringcars, sportscar en Endurance Specials. Gratis toegang, parkeren 7 euro.