Volgende evenementen
Ticket
Pasen

31 augustus 2014

Historic Grand Prix

De derde editie van de Historic Grand Prix Zandvoort belooft nog indrukwekkender te worden dan voorgaande jaren. Geniet van races met historische F1- en Le Mans bolides. Noteer 29, 30 en 31 augustus dus zeker in de agenda!

Stopwatch

7 september 2014

50 Jaar Ford Mustang

Op 7 september organiseert de Ford Mustang Club Nederland een groots evenement op Circuit Park Zandvoort, waarbij het 50 jarig bestaan van de imposante Ford Mustang wordt gevierd.

Stopwatch

28 september 2014

DTM

Het sterkste toerwagenkampioenschap van Europa sluit september met veel spektakel af. Het publiek kan zich opmaken voor een stevige driestrijd tussen de brullende pk-monsters van Audi, Mercedes-Benz en BMW.

Stopwatch

12 oktober 2014

DNRT Finales

Ook binnen het DNRT is oktober de maand waarin gestreden wordt om de laatste punten van de diverse plezierkampioenschappen. Drie volle racedagen staan op het programma met verschillende raceklassen, waaronder de Saker Sportscar seizoensfinale. Parkeren € 6.

19 oktober 2014

Formido Finaleraces

De Formido Finaleraces (18 & 19 oktober) vormen het slotstuk van het nationale autosportseizoen, waarbij om de laatste punten gestreden zal worden in zowel Nederlandse als buitenlandse kampioenschappen.

Stopwatch