Vrij rijden


Ook is het mogelijk om met je eigen auto een aantal ronden over Circuit Park Zandvoort te rijden. Er zijn meerdere dagen waarop dit mogelijk is.

RSZ Vrij Rijden
Altijd al eens op het circuit willen rijden, zonder veel poes pas? Breng dan eens een bezoek aan een van de vele Vrij Rijden-dagen op Circuit Park Zandvoort. Voor slechts € 25,00 kan elke liefhebber zich 20 minuten uitleven op de Zandvoortse racepiste.

De Vrij Rijden-dagen kennen drie divisies. De toerklasse staat open voor iedereen met een standaard straatauto, waarbij een kennismaking met het circuit, op een verantwoord tempo centraal staat. Een racelicentie is niet verplicht, evenals voor de sportklasse, waar de snellere straatauto’s en semi-raceauto’s op de baan verschijnen. Hier ligt het tempo iets hoger.  

Ook voor dames en heren met een racelicentie heeft Vrij Rijden de nodige aandacht. Voor hen worden de bekende Supersport-sessies georganiseerd.  

Benieuwd naar de voorwaarden en de kalender met flitser-vrije dagen van Vrij Rijden? Klik dan HIER.

Driving-Fun.com Trackdays
Driving-Fun.com organiseert al enkele jaren trackdays op Circuit Park Zandvoort. De dagen van Driving-Fun.com staan niet alleen bekend om de gemoedelijke sfeer, maar ook om het open-pitlane principe. Deelnemers betalen niet per sessie, maar per dagdeel. Binnen dat dagdeel mag de deelnemers zelf bepalen wanneer hij/zij de baan op gaat en hoeveel ronden er gereden worden.

Op voorwaarde dat alle deelnemers respect hebben voor de geluidsnormen, de veiligheid, de vlagsignalen en het eigen en andermans materiaal, is er ruime gelegenheid om veel ‘fun’ te beleven aan de trackdays van Driving-Fun.com. Naast trackdays, zijn er ook avondsessies, met hetzelfde open pitlane principe.

KLIK HIER voor een overzicht met de Driving-Fun.com trackdays.