Uw merk op pole position!

Circuit Park Zandvoort is de ideale locatie om een groot publiek te bereiken. Veel vooraanstaande bedrijven zijn dan ook met diverse reclame uitingen vertegenwoordigd op de Zandvoortse racepiste. Sinds 2012 heeft Circuit Park Zandvoort het aantal reclame mogelijkheden uitgebreid, omdat voor ieder merk een gepaste presentatie te bedenken.

Exposure langs de baan
Reclameborden langs het circuit en boven de pitboxen vormen de meest zichtbare uitingen van de vele bedrijven die op Circuit Park Zandvoort adverteren. Niet alleen zijn deze reclameborden terug te zien op de vele foto's die worden gepubliceerd in printmedia, zoals dagbladen en magazines, ook komen deze reclame uitingen met grote regelmaat in beeld bij de TV registraties, zoals bijvoorbeeld die van de FIA GT Series en de Masters of Formula 3. De exposure mogelijkheden gaan verder met het plaatsen van piepschuim reclameborden bij remzones voor bochten, track-side bannering en curbstone-advertising.

Vlaggen en banieren
Kenmerkend voor de fantastische autosportsfeer op Circuit Park Zandvoort, zijn onder andere ook de vele vlaggen langs de toegangweg en bij bekende bochten als de Tarzanbocht, Gerlachbocht en Hans Ernst Bocht. Met dank aan de zeewind, wapperen de vlaggen stijlvol langs het duinentraject, wat bijdraagt aan de sfeer en bevordering van de brand-awareness bij het publiek. Ook elders langs het circuit, kan geadverteerd worden met bijvoorbeeld banieren in het duinterrein en langs publiekshekken.

Laat uw merk winnen
Als klassesponsor van een van de series uit het Dutch Power Pack, staat uw merk al snel op poleposition. Zo bestaat de mogelijk om titelsponsor van een raceklasse te worden. Waar bijvoorbeeld Formido Deco Bouwmarkten de naamgever is van de Formido Swift Cup, zijn er soortgelijke titel-mogelijkheden voor de andere DPP-klassen. Op deze wijze kan uw merk promiment op de voorruit-streamers van alle auto's gepresenteerd worden. Ook kan men zonder het naamgeverschap sponsor van een raceklasse worden, denk daarbij aan stickers op de startschilden, achterruitstreamer en voorbumpers.

Advertenties
Circuit Park Zandvoort is ook uitgever van diverse printproducties, waardonder de programmabladen en diverse promotieflyers. Vanzelfsprekend zijn ook hier vele advertentiemogelijkheden te noemen. Van het plaatsen van een advertentie tot het laten produceren van een advertorial gekoppeld aan een raceklasse.

Circuit Park Zandvoort helpt u graag met het samenstellen van pakket op maat, waarbij u uw merk optimaal kunt presenteren. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales & Promotion, Marc van Ginkel, tel.: 023-5740 710, of e-mail: sales@cpz.nl.

 

Foto: Rob Blank

Foto: DL Fotografie