Relatiekaarten

Al vele jaren in gebruik, maar toch nog onbekend bij veel raceteams en team-sponsors, is de mogelijkheid om relatiekaarten te gebruiken voor de evenementen op het Circuit Park Zandvoort. Met deze relatiekaarten nodigt u niet alleen op stijlvolle wijze uw gasten uit, ook kunnen deze gasten direct de kaart laten scannen bij de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort om direct toegang te krijgen. En als klap op de vuurpijl, zijn deze business relatiekaarten nog goedkoper ook.

De voordelen van relatiekaarten voor teams & sponsors
- U krijgt 10% korting op de geldende entreeprijzen voor de paddock. Een korting welke normaal gesproken alleen verstrekt wordt aan grootafnemers.
- De kaarten zijn voorzien van een unieke barcode en zijn daardoor bruikbaar tijdens ALLE evenementen, uitgezonderd het DTM evenement.
- Kaarten worden geleverd per 50 stuks (of veelvoud daarvan). Per serie van 50 kaarten dient een voorschot overgemaakt te worden aan Circuit Park Zandvoort.
- U kunt beschikken over voldoende kaarten zodat u nooit zonder voorraad zit en uw relaties moet teleurstellen. Kaarten die gescand zijn, worden met het betaalde voorschot verrekend.

NB.
De relatiekaarten zijn niet geldig tijdens het DTM evenement en kunnen niet worden afgenomen door particulieren.


Bent u geïnteresseerd in het gebruik van dit relatiekaarten-systeem? Neem dan contact met Circuit Park Zandvoort en vraag naar Angela Bontan of Niels van der Pol. Zij kunnen u voorzien van alle aanvullende informatie en de deelnamevoorwaarden. U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met 023 5740 740 of via info@cpz.nl.
Foto: Cosmo - Speedlover

Foto: DL Fotografie