Rijd met je eigen motorfiets op Zandvoort!


Motorsport Lifestyle
Motorsport Lifestyle
Welke motorliefhebber droomt er nu niet van om eens met de eigen motorfiets op het Zandvoortse asfalt te rijden? Naast de ultieme kick en een fantastische ervaring, is het natuurlijk ook geweldig als je na een dag rijden meer weet over het rijgedrag van je motorfiets.

Of je nu beginner bent of juist al vele jaren actief in tijdens motordagen op verschillende circuits… Motorsport Lifestyle heeft voor iedere motorrijder een passend programma.

Afhankelijk van je ervaring wordt ingedeeld in een divisie, waarbij Divisie I is gereserveerd voor de beginnende motorrijders en Divisie IV is gereserveerd voor de echte snelheidsduivels Divisie IV. Voordat men zich inschrijft voor Divisie IV, wordt wel een Circuit Motorsport Training of motorwegrace-licentie aanbevolen. Kijk voor meer informatie op www.motorsportlifestyle.nl

Motorraces op Zandvoort
In het bezit van een KNMV of FAME-motorrace licentie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan in voor een van de motorraces op Circuit Park Zandvoort. De klasse waarbij men wordt ingedeeld is afhankelijk van het type motorfiets, rondentijden en ervaring. Kijk voor meer informatie op www.rszmotorsport.nl.

Vrij rijden met eigen motorfiets
Naast de mogelijkheid tot vrij rijden met de motorfiets op MSL-dagen, kan men ook met de tweewieler terecht op de avonden van de MAC Zandvoort. Een basisvoorwaarde hierbij is wel dat men lid is van de motorclub. Meer informatie hierover is te vinden op www.maczandvoort.nl. Ook bij de Motorsportschool Holland kan men terecht voor circuittrainingen en vrij rijden, evenals bij de Duitse organisator Dannhoff Motorsport.