Sampling & Promotie op Circuit Park Zandvoort

Voor racefans begint het hart sneller te kloppen wanneer zij het terrein van Circuit Park Zandvoort betreden. Een dag vol bloedsnelle autosport staat hen te wachten.

Maar niet alleen stevige inhaalacties, spannende slipstreamgevechten en sensationele pitstops zijn de ingrediënten voor een geslaagde racedag. Ook de aanwezigheid van de altijd aantrekkelijke grid girls draagt bij aan het plezierniveau van de wedstrijden.

Tegenwoordig zien raceteams en sponsoren ook mogelijkheden omtrent de inzet van dames en heren die op het circuitterrein bepaalde merken komen promoten. Om dergelijke zaken in goede banen te laten lopen, heeft Circuit Park Zandvoort een aantal regels opgesteld.

Een basisvoorwaarde is daarbij dat alle acties omtrent flyeren en de inzet van promoteams, ruim van tevoren zijn aangemeld bij Circuit Park Zandvoort. Daarnaast kan Circuit Park Zandvoort promoteams op aanvraag inzetten. Dit neemt sponsoren en teams een hoop werk uit handen. Vraag een vrijblijvende offerte aan via sales@cpz.nl.

Hieronder treft u het aanvraag formulier aan. Tevens is er een document beschikbaar waarin de voorwaarden staan, die worden gesteld aan promoteams die actief willen zijn op Circuit Park Zandvoort.


KLIK HIER voor het aanvraagformulier voor promo-acties (WORD).
KLIK HIER voor de voorwaarden omtrent de promo-acties (PDF).
Foto: Alex West