Met openbaar vervoer naar Circuit Park Zandvoort

Veel race-evenementen op Circuit Park Zandvoort zijn populair bij racefans in binnen- en buitenland. Vanzelfsprekend wil de organisatie graag dat de fans zo min mogelijk in de file staan. Daarom is er naast reizen met de auto, een bijzonder aantrekkelijk alternatief: het openbaar vervoer.

Trein
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. Circuit Park Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts en loop je over de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over langs het tankstation en vervolg je de weg (Burgemeester van Alphenstraat). Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het Circuit Park Zandvoort.

Goed voorbereid op reis
Vooral in het weekend zijn er op diverse trajecten in het land werkzaamheden aan het spoor. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor je reis. Daarom adviseren we je om goed voorbereid op pad te gaan en je reis te plannen met behulp van de NS Reisplanner. Je vindt dankzij de NS Reisplanner een compleet reisadvies met de exacte vertrek- en aankomsttijden. Onderweg kun je via m.ns.nl deze actuele informatie opnieuw opvragen.
 
 Bus
Ook is het mogelijk om met de bus naar Circuit Park Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van Circuit Park Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort.

Drukte

Tijdens grote evenementen kan het op bepaalde momenten erg druk worden in de treinen en bussen naar Zandvoort en v.v., dus neem ruim de tijd voor je reis.

Foto: Michel Postma
Foto: Michel Postma

Foto: Alex West
Foto: Alex West