Zelf rijden op Zandvoort


Voor racefans begint het altijd weer te kriebelen wanneer zij de evenementen op Circuit Park Zandvoort bijwonen. Hoe zou het toch zijn om zelf eens op de Tarzanbocht af te stuiven? Of is het nu daadwerkelijk zo spannend om op snelheid door het Scheivlak te rijden? Deze vragen kunnen natuurlijk alleen beantwoord worden door zelf achter het stuur te kruipen en het asfalt op te gaan. Gelukkig is dat ook echt mogelijk op Circuit Park Zandvoort.

Met de eigen auto rijden

Wil je met je eigen (straat)auto het Zandvoortse circuit verkennen? Meld je dan aan voor Vrij Rijden van de Rensportschool Zandvoort. KLIK HIER voor meer informatie.

Met race-auto’s op het circuit rijden

Met een Race-Experience krijg je een complete dag op Circuit Park Zandvoort voorgeschoteld waarbij je met diverse race-auto’s op het circuit kan rijden. Benieuwd naar deze sensationele race-ervaring? KLIK HIER.

Deelnemen aan de races met een Race-Licentie

Heb je de smaak te pakken na een eerste kennismaking op het circuit, of ken je een snelle vriend(in) die zijn/haar talenten graag op het circuit wil ontplooien? Schrijf je dan in voor een echte racecursus en behaal daarmee je officiële racelicentie. Met deze licentie kun je jezelf vervolgens aanmelden voor de race evenementen. KLIK HIER voor meer informatie.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------