Accreditatie formulier

Voor de meeste evenementen op Circuit Park Zandvoort kunt u via onderstaand formulier media accreditatie aanvragen. U wordt verzocht het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Tevens kunt u een digitale kopie van uw perskaart of ID-kaart toevoegen. Na ontvangst van het formulier zal uw aanvraag in behandeling worden genomen. Raadpleeg voordat u het formulier invult de media accreditatie criteria. Hier staat ook meer informatie over de deadlines. Wenst u zich aan te melden voor een evenement wat niet in de lijst staat, neem dan contact op met media@cpz.nl.

Ongeveer vijf weken voorafgaand aan het betreffende evenement, wordt de accreditatie geopend. Bij niet-publieksdagen, zoals vrij rijden en testdagen, start de aanmeldingstermijn uiterlijk drie weken voorafgaand aan de dag.


Na het verzenden van het onderstaande formulier, kunt u mogelijk een Error 503 in uw scherm zien. Mocht dit het geval zijn, controleer dan eerst uw eigen e-mail inbox (of spam filter) of daar een kopie van uw aanvraagformulier is binnen gekomen. Uw aanvraag is dan namelijk ook door Circuit Park Zandvoort ontvangen.Persoonlijke gegevens:

Bedrijf/ Opdrachtgever

Journalist
Fotograaf
Journalist + Fotograaf
Televisie
Radio
Anders, nl
Ja
Nee
(bestandsformaat maximaal 300 kb)
(bestandsformaat maximaal 1 mb)

Ik heb alle accreditatievoorwaarden gelezen en begrepen. Ik accepteer alle veiligheidsregels zoals gesteld bij de media
accreditatie criteria. Tevens vrijwaar ik Circuit Park Zandvoort van elke aansprakelijkheid, omdat mijn bezoek
aan Circuit Park Zandvoort geheel op eigen risico is.

*Deze velden verplicht invullen